avagy a magyar nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Kína

Mr Attila menni China

Mr Attila menni China

"Miért nincs nyáron hó?"

2016. november 07. - mrattilamennichina

Itt most 27°C van, Magyarországon meg a net szerint 4°C, és a következő napokban hajnalra 0°C körüli hőmérséklet várható. 媛媛 (Yuanyuan) nem rég osztott meg a WeChat-en 3 képet: egyet a cég napfényes udvaráról, egyet anyukája üzenetével és egyet, amit anyukája küldött a havas parkolóról. Kína északibb részeire megérkezett a tél, a mama pedig üzent, hogy a kicsi lánya vigyázzon magára ebben a hidegben és öltözzön fel rendesen. :-D

Erről az jutott eszembe, hogy ha csak nem megyek el északra, akkor nekem idén kimarad a tél, a hógolyózás, mert itt jó, ha 10 °C-ig lemegy a hőmérséklet. Már pedig nincs elegendő meleg ruhám, úgyhogy nem fogok északra menni. Otthon meg tuti idén sem fog karácsonykor hó esni... Néha nem kívánom a hideget, de azért a hónak, a havas tájnak van egy feelingje, ami hiányozni fog.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mr-attila-menni-china.blog.hu/api/trackback/id/tr1811938359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása