avagy a magyar nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Kína

Mr Attila menni China

Mr Attila menni China

Szolgálati közlemény utazni vágyóknak

2016. október 01. - mrattilamennichina

Kínába való belépéshez vízum szükséges, amit célszerű 2-3 héttel az utazás előtt megigényelni. A vízum igényléshez több, mint 6 hónapig érvényes útlevél, meghívó levél és repülőjegy foglalás is kell. Oltás nem kell, csak ajánlott - ennek költsége bőven 50e Ft felett van, szóval egyszerű látogatáshoz szerintem meggondolandó. Ráadásul 1 hónappal korábban el kell kezdeni.
A vízum 30e Ft, a retúr repjegy kellően időben foglalással 160e Ft-tól elérhető a Quatar és az Emirates kínálatában. Én mondjuk a Lufthansa-Swiss-Austrian kombót favorizálom, ráadásul ez utóbbinak szeptember 5-től közvetlen Bécs-Hongkong járata is van.

Tehát aki szeretne látogatást tenni nálam, az jelezze privátban (attila pont bazso kukackackac freemail pont hu) és egyeztetünk időpontot.

A bejegyzés trackback címe:

https://mr-attila-menni-china.blog.hu/api/trackback/id/tr2211670204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása