avagy a magyar nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Kína

Mr Attila menni China

Mr Attila menni China

Költözés

2016. szeptember 08. - mrattilamennichina

étfő reggel kicsekkoltam a hotelből, bár ekkor még nem volt biztos a költözés. Napközben érdeklődtem a kollégáknál, de csak az volt biztos, hogy folyamatban a dolog. Végül 17:01-kor jött a levél, hogy megvan minden, Jasper adja majd a kulcsot, menjek a bőröndökért, a kocsi már rendezve van.

A lakásba bejutni nem egyszerű, mivel egy zárt lakóparkban van: kártya használat a beléptető kapunál, kártya a lépcsőházhoz, majd kulcs az ajtóhoz. Egy 40m2-es alapterületű lakásról van szó, ami egy 32m2-es galériával is rendelkezik, így tulajdonképpen egy 72m2-es lakásban lakom. Ez a pénteken megnézett lakás 3500RMB/hóért. A szerdaiak 42m2-esek voltak, 3600 és 3800RMB/hóért...
3 perc a helyi tesco, így elfutottam ágyneműért meg tisztítószerekért, majd jött az egész estét takarítás, mert láthatóan nem mostanában volt kitakarítva... Befejezni akkor nem sikerült, és egy kicsi még most is hátra van.
Sajnos az internet eléréssel azóta küzdök. A cégnél kapott mobilnetes telefonkártya egyelőre lassú és elvileg megy vele az összes google alkalmazás meg a fb is, de se google, se fb, se blog. Bár érdekes, mert a fb app rendszeresen küldi az értesítéseket és ma is összegezte, hogy van 1 ismerősnek jelölés, 1 üzenet és 24 értesítés...

A bejegyzés trackback címe:

https://mr-attila-menni-china.blog.hu/api/trackback/id/tr311687583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása