avagy a magyar nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Kína

Mr Attila menni China

Mr Attila menni China

Rohanó idő

2016. szeptember 29. - mrattilamennichina

Valld be Kedves Olvasó, hogy egy évvel ezelőtt te sem gondoltad, hogy egyszer kínai jómunkásember leszek. Hidd el, én is képen röhögtem volna, de úgy izomból... Most meg ott tartunk, hogy egy hónap már eltelt. Igen, egy kalandos utazás után egy hónapja szállt le a gépem Hongkongban. Azóta történt egy s más, de nem állok neki felsorolni, hisz minden itt van a blogon.

Hogy érzem magam most? Jól. Azért hihetetlen egy kicsit, s jó visszagondolni mind arra, ami velem itt történt. Sok ember el sem jut ide, vagy egy életen át gyűjtöget az útra... Persze annak ellenére, hogy jól berendezkedtem itt van ami hiányzik otthonról - de ez most egy ilyen időszak.

Ünnepelek-e? Igen, egy 5 napos munka szünettel - persze ezt is az állam adta, hisz a népköztársaság 1949-es kikiáltását ünnepli Kína. Amúgy van tervben valami, s ha összejön, akkor úgy is fent lesz a blogon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mr-attila-menni-china.blog.hu/api/trackback/id/tr3311748491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása