avagy a magyar nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Kína

Mr Attila menni China

Mr Attila menni China

Konnektor

2016. november 12. - mrattilamennichina

Most már tényleg kíváncsi vagyok, mit hozna ki egy Rorschach-teszt azok után, hogy este a kanapén ülve ránéztem a konnektorra és a bal oldaliról Edward Munch - A sikoly, a jobb oldaliról James P. Sullivan jutott eszembe a Szörny Rt.-ből. :-)

img_20161105_134747cr.jpgA sikoly és James P. Sullivan

A kínaiaknál egyébként szintén 230V a hálózati feszültség, használnak földelt és földelés nélküli csatlakozót is, de a kialakítása eltér az Európában megszokottól, emiatt az otthonról hozott elektromos dolgok (laptop- és telefontöltő) csak átalakítóval használhatóak.

img_20161108_080242cr2.jpg

img_20161108_080217cr2.jpg

A sikoly egy ilyen átalakító, amivel az Európában használt összes, illetve a kínai földeletlen csatlakozók is használhatóak.
James P. Sullivan orra és szája alkotja a földelt csatlakozót, a szemei a földeletlen verziók. A szeménél látható köröcskék feltételezem, hogy az európai földeletlen csatlakozónak vannak kialakítva, de sehogy nem sikerült belepréselnem a töltőket, s bár "Tarzan lenni erős... :-D" inkább nem tettem tönkre semmit.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mr-attila-menni-china.blog.hu/api/trackback/id/tr6411941893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása