avagy a magyar nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Kína

Mr Attila menni China

Mr Attila menni China

Őrség váltás

2016. október 29. - mrattilamennichina

Rend, fegyelem, tisztaság - tartja a mondás. Ehhez azért igyekeznek tartani magukat a kínaiak. Még ha nem is mindenben és nem is mindig úgy... :-D De ha pl. a cégben bemegyek az üzembe, akkor dolgoznak, mint a kisangyalok, és nem pánikszerűen rebbennek szét vagy teszik el a telefont, mint ahogy otthon sokszor látom.

Azt már korábban írtam, hogy lakóparkban lakom, de azt még nem, hogy 4 bejárata van a 4 oldalán, ebből 2 csak gyalogos, 2 autós és gyalogos bejárat, bejáratonként 2-2 biztonsági őrrel. Korábban is láttam libasorban vonulni őket, de most az okára is fény derült. Este 8 előtt nem sokkal a lakópark közepén felsorakoznak és onnan indulnak el 8-kor az őrségváltásra. Szépen sorban, állomásról állomásra együtt vonulnak. A belső sétautak nem közvetlenül a kerítés mellett futnak, arról a kapukhoz is kis utak vezetnek. A sétaútról nem térnek le, hanem a kereszteződésben megáll a menet, a váltás kisétál a kapuhoz, amikor odaérnek, akkor a leváltottak bemennek a sorhoz és így együtt vonulnak tovább a következő kapuhoz.

Megadják a módját.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mr-attila-menni-china.blog.hu/api/trackback/id/tr4411836473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása