avagy a magyar nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Kína

Mr Attila menni China

Mr Attila menni China

Magyar hangja: Mr.Attila

2017. március 20. - mrattilamennichina

"Te jó ég, a múltkori céges reklámfilm után mibe keveredett megint ez a gyerek!?" - ugye? :-D

Pár hete szombat délután Maryam írt egy körüzenetet, hogy akinek van ideje, az menjen el a The Factory-ba, szappanoperát forgatnak, kell 20-25 külföldi statiszta, ingyenes az italfogyasztás és a tervezett 2,5-3 órára fizetnek 500 RMB-t... Bár biztos érdekes lennék nekik, de nem most indult be a kínai filmes karrierem. Egyrészt mert szombat és ha szombat, akkor Xiaomín, másrészt (ahogy Tamás fogalmazott:) "túl magyarok vagyunk ahhoz, hogy elhiggyük: ennyi pénzt fizetnek ezért."

Közel 2 hónapja napi szinten szerepelek a TV-ben. Pont 2 hónapja volt a robot verseny. :-) Nem, nem haknizok a produkcióval. :-D Egész egyszerűen a kantinban az információs TV-ken a produkciókat bemutató videó összeállítás végére be van vágva néhány kép, köztük a csapatunk a trófeával. :-)

Ennyi mellébeszélés után elárulhatnám végre, hogy miről is van szó, igaz? Ááá, semmi különös! :-D A kezdeti elgondolásaival ellentétben Tamás mégsem állt neki blogot írni, viszont mint kiderült előszeretettel ajánlja az enyémet az ismerőseinek, mivel nagyjából hasonlóak az élmények, még ha esetleg a szereplők mások is. Ha pedig olyan történik, mint pl. a szingapúri Guns ’N Roses koncert, akkor úgyis megtalálja a módját, hogy beszámoljon róla (ha már Szingapúr: koncertről ugyan nem írtam, de a városban Tamás is megnézte ugyan azokat a helyeket, ahol én voltam :-) ). Egy szóval: szócsöve (1) lettem (2) Tamásnak (3) is (4). :-D

Üdv új olvasóim! :-)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mr-attila-menni-china.blog.hu/api/trackback/id/tr6712350019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása